Spokentochten Well

Zaterdag 31 Oktober 2020 UITVERKOCHT

Info tochten

Wij verzorgen voor u een complete avond uit. Perfect geschikt voor personeelsuitjes, vrienden- of familie avonden, buurtfeesten enz. U wordt geheel in stijl vanaf 19.00 uur ontvangen bij feesterij de “Grote Waay”. Een prachtig historisch landgoed uit 1662 waar de sfeer van toen duidelijk nog aanwezig is. U wordt opgewacht door diverse kleurrijke figuren die u gedurende de avond zullen entertainen. Indien beschikbaar hebben we zelfs live muziek om uw avondje uit compleet te maken. Afhankelijk van het gekozen arrangement en aantal deelnemers geniet u eerst van een heerlijk maal of u bereidt zich al vrij snel voor op dat wat u te wachten staat… een twee uur durende spokentocht. U moet met minimaal 4 personen zijn om u in te kunnen schrijven.

Tijdens de spokentocht wordt u ingedeeld in groepjes van 4-7 personen. Lampen, telefoons, paraplu’s, tassen etc. zijn verboden, u zult het moeten redden met dat ene olielampje dat u van ons krijgt…pas op en wees op uw hoede!

Data spokentochten Well:

  • Zaterdag 31 Oktober 2020 UITVERKOCHT

Deze tocht is niet geschikt voor mensen met ernstige hartproblemen, (ernstige) lichamelijke beperkingen en zwangere vrouwen. De aanbevolen minimum leeftijd om deze spokentocht mee te beleven is 16 jaar. Deelname aan deze tocht is voor eigen risico. De algemene voorwaarden krijgt u bij het aanvragen van het inschrijfformulier toegestuurd.

Stichting Spokentochten Well heeft als doel het financieel of materieel ondersteunen van verenigingen, stichtingen en allen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De winst van deze spokentochten gaat naar een goed doel.